Filmări cu drona 4K și Full HD / Transmisiuni live streaming / Scenariu / Înregistrare voci / Grafică video / Editare sunet și imagine / Filmare și montaj audio/video / Înregistrări video

Un film de prezentare este un mijloc extrem de bun de a face publicitate firmei dumneavoastră. Împreună schematizăm pe cadre prezentarea serviciilor sau a produselor și tot impreună vom corecta și vom edita filmările de prezentare finale. Pentru asta dorim să aflăm mai multe despre firma dumneavoastră, să ne cunoaștem și să realizăm împreună un film care să vă reprezinte compania și în același timp să atragă privitorii. În serviciile noastre de filme de prezentare sunt incluse și: filme de promovare, filme prezentări produse, video corporate, spoturi și transmisiuni live.

visul cavalerului

Noi îți transpunem povestea în imagini!

Povestea dumneavoastră este povestea noastră și povestea clienților dumneavoastră așa că la Sidecube vă asigurăm de seriozitatea noastră în finalizarea proiectelor și de o prezentarea cât mai clară și atrăgătoare a firmei prin mijloace profesionale!