Campanii personalizate pe social media (Facebook/Instagram) / Design și schimbări bannere pentru promovare promoții / Analiză a concurenței / Trafic și conversii pe site / Campanii personalizate newsletter / Monitorizare număr de vizite și conversii

În sfera de marketing ne place mereu să explorăm metode noi și profesionale de promovare online în funcțiile de necesitățile și dorințele dumneavoastră. Implementăm de fiecare dată metode care să vă ofere creștere a ratei de conversie și a traficului de pe site. Pentru asta ne folosim de ingeniozitate, creativitate, brainstorming, analiza a concurenței și mai presus de toate aceste lucruri de plugin-uri prin care vă putem analiza constant progresul campaniilor de pe social media.

scaled

Web design accesibil pentru strategii de marketing online

O strategie de marketing bine pusă la punct cu un web design accesibil și intuitiv vă pot aduce nu numai credibilitate și vizibilitate a afacerii în fața clienților ci și un răspuns pozitiv din partea lor atunci când vine vorba de shop-uri online unde relația cu clienții este primordială. Lasă totul în seama noastră și noi ne vom ocupa de întregul proces, de la prima postare până la prima vizită în magazin.