Livrare de optimizări și scalări / Profitabilitate / UX/UI Design / Aplicații adaptabile pentru toate tipurile de dispozitive/ Mentenanță / Push notifications / Testări aplicații / Actualizări și upgrade-uri / Analiza concurenței / Sisteme de facturare / Viteză optimă de încărcare / Design intuitiv și personalizat / Monitorizare / Integrare cu rețelele sociale / Aplicații securizate / Scalabil / Interactiv / Vizibilitate crescută / Administrare notificări / Asociere produse similare / Plasare comenzi

Prin pachetul de dezvoltare aplicații mobile urmărim transpunerea site-ului web într-o aplicație atractivă, intuitivă, scalabilă, sigură și adaptabilă oricărui tip de platformă. În acest fel, puteți avea o relație mult mai strânsă cu clienții prin push notifications și prin ținerea la curent a acestor cu orice promoție aveți disponibilă în magazin. Spuneți-ne mai multe despre aplicația sau produsul dumneavoastră și noi vă vom ajuta cu experiență în programare și design intuitiv.

Artboard

Afacerea ta, la un alt nivel

În dezvoltarea aplicațiilor mobile, vom păstra și vom respecta identitatea firmei și a produselor dumneavoastră. Fie că este vorba despre un magazin fizic, exclusiv online, un site de prezentare sau aveți doar un proiect pe care doriți să-l punem în aplicare împreună, noi vă stăm la dispoziție pentru a vă diferenția de concurență și a oferi clienților o nouă modalitate de a fi la curent și a interacționa constant, simplu și de oriunde cu dumneavoastră.