Proiectare instalații electrice și instalații de curenți slabi / Proiectare și execuție tablouri electrice de automatizare / Implementarea sistemului de automatizare / Mentenanță / Control centralizat / Eficiență energetică / Verificare și control de la distanță / Securitate / Sisteme de control individuale sau de grup / Programarea scenariilor / Notificări / Comandă vocală / Proiectare și Design / Aplicație telefonică

La SIDECUBE suntem pasionați de tehnologie si de accea oferim clienților noștri pachete complete care să le satisfacă nevoile de la locul de muncă și de acasă. Pachetul de Soluții Smart Home este orientat spre confort, securitate, sustenabilitate, control, economie și adaptabilitate la noile produse de pe piață și la ritmul alert în care evoluează acestea. Vă oferim servicii de Smart Home complete care să vă facă locuința un spațiu potrivit pentru realizarea activităților zilnice și pentru a vă ajuta să vă concentrați pe ceea ce contează, lăsându-ne pe noi să facem restul.

Smart Home

Casa ta smart la o simplă apăsare de buton

Oriunde te-ai afla, ne vom asigura că ai control absolut și simplu asupra locuinței tale ca aceasta să fie un spațiu în care să-ți desfășori cu ușurință sarcinile de zi cu zi. Mai mult decât atât, ne asigurăm că veți avea un consum de energie redus, totul pentru o locuință sustenabilă și sigură pentru dumneavoastră și cei dragi. Știm că schimbarea nu este ușoară așa că vă stăm la dispoziție cu sfaturi și suport tehnic pentru soluționarea sau punerea în aplicare a proiectului de viitor.